Fason Üretim Nedir?



Fason üretim, temel anlamda, bir firmanın başka bir üretici firmaya kendi talepleri doğrultusunda ürün ürettirmesi demektir. Fason üretimde ürünün markası üretimi yaptıran firmaya ya da üreticiye ait olabilir. Aynı şekilde ürettirilecek ürünün pazarlanması taraflardan herhangi biri tarafından gerçekleştirilebilir.

Fason üretim sayesinde taraflar, profesyonelleştikleri alanlarda yoğunlaşıp, iş çerçeveleri dışındaki alanlara müdahale etme zorunluluğundan kurtulurlar. Üretim konusunda uzmanlaşmış üretici ve pazarlama, dağıtım konusunda uzmanlaşmış ürün sahibi, kendi uzmanlıklarını katarak ortak bir çalışma gerçekleştirir. Fason üretimin diğer tüm avantajlarını fason üretimin avantajları başlıklı sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Fason üretim, çeşitli sektörlerde gerçekleştirilebilir. Genel anlamda, üretim yapılan ve fason üretimi kanun tarafından yasaklanmamış tüm sektörlerde fason üretim gerçekleştirilebilir. Akerman Kimya olarak biz, fason kozmetik üretimi gerçekleştirmekteyiz. Kozmetik ürün grubu dahilinde, fason olarak üretebileceğimiz ürünleri, ürün yelpazemiz bölümünü ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.


 
belgelerimiz
belgelerimiz
belgelerimiz
belgelerimiz
belgelerimiz